IT & C

Cupon de 20% reducere în magazinul E-Boda.ro

Tags: 

   Codul cuponului este: IVOX008FD6BC.

   Cupon de 20% reducere în magazinul E-Boda.ro

   Condiţii de utilizare:

   - cuponul este valabil până Miercuri, 23 Martie 2016;
   - cuponul nu se cumulează cu alte voucher-e oferite de E-Boda.ro;
   - în cazul adăugării mai multor produse, reducerea se aplică la cel cu valoarea cea mai mare;
   - codul poate fi folosit doar o singură dată.

Top 3 al celor mai bune tablete pentru acasă

Tags: 

   Tabletele au devenit cel mai râvnit accesoriu/widget de astăzi. Iată o listă cu 3 tablete cu cel mai bun raport performanță/preț de pe piață:

   1. Tableta ASUS Google Nexus 7 Editie 2013

Tableta ASUS Google Nexus 7 Editie 2013

   Cântărind doar 290g, noua tabletă Nexus 7 este suficient de ușoară încât să poată fi transportată oriunde. Oferind până la 9 ore de redare de conținut video HD și 10 ore de navigare pe Internet sau redare de cărți în format electronic, bateria este suficient de puternică încât să reziste pe durata unei zile întregi. În plus, soluția de alimentare wireless oferă un nivel superior de versatilitate în utilizare.

   Nexus 7 este fabricat de către ASUS și este foarte puternic. Fiind echipat cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro și 2GB de memorie RAM, toate aplicațiile rulează mai rapid. În plus, soluția foarte performantă de randare asigură cursivitate și performanțe superioare pentru grafica 3D.

   Nexus 7 este echipat cu difuzoare stereo și Sunet Surround bazat pe tehnologia dezvoltată de Fraunhofer (creatorii formatului MP3), astfel încât te poți bucura de un sunet puternic și realist. Tehnologia foarte echilibrată de amplificare a volumului permite o claritate superioară a sunetului, fără a afecta negativ auzul.

   Preț: 1.169 lei      Vezi toate detaliile...  

   

   

  2. Tableta Apple iPad Mini 2

Tableta Apple iPad Mini 2

   Ecranul Retina cu care este echipată tableta iPad Mini 2 are 3,1 milioane de pixeli — cu un milion mai mulți pixeli decât un HDTV. Adică o rezoluție de 2048x1536, de patru ori mai mult decât rezoluția unui iPad mini din generația anterioară. Prin urmare, fotografiile și videoclipurile au detalii incredibile, iar textul o claritate remarcabilă.

   Tableta iPad Mini 2 este foarte subțire și ușoară. Are o grosime de doar 7,5 mm și cântărește puțin peste un sfert de kilogram.

   iPad Mini 2 e puternic, însă fără să aibă nevoie de prea multă putere. Deși este de până la de patru ori mai rapid decât iPad mini din generația anterioară, el oferă și acum aceeași incredibilă durată de 10 ore a bateriei, pentru că cipul A7 nu e doar mai puternic, ci și mai eficient.

   Preț: 1.999 lei      Vezi toate detaliile...  

   

  3. Tableta Lenovo Yoga B8000

Tableta Lenovo Yoga B8000

   Tableta Lenovo Yoga funcționează un timp îndelungat cu bateria care are o autonomie ce depășește orice așteptări. Bateria ține până la 18 ore, astfel că poți folosi tableta toată ziua – și o parte din noapte – fără reîncărcare. Secretul: spațiul unic, cilindric, lateral, oferă mai mult loc pentru baterii – și un timp mai îndelungat între încărcări.

   Ecranul HD de 10,1” (1280 x 800) al tabletei Lenovo Yoga oferă o imagine HD uimitoare – de care te ppți bucura, împreună cu prietenii, la un unghi de vizualizare larg, de 178°, datorită tehnologiei IPS (in plane switching – comutare coplanară) a afișajului.

   Spre deosebire de majoritatea tabletelor, la tableta Lenovo Yoga difuzoarele sunt orientate spre față – către tine – și nu spre lateral sau în jos. În combinație Dolby Digital Plus vei avea o experiență audio captivantă, perfectă pentru urmărirea materialelor video sau ascultării muzicii.

   Poți transforma tableta Lenovo Yoga într-un computer de birou cu tastatura opțională Accutype, un accesoriu Bluetooth elegant, care servește, de asemenea, drept husă pentru tableta ta.

   Camera de 5,0 megapixeli din spate și cea de 1,6 megapixeli din față permit realizarea unor fotografii de înaltă definiție, precum și videochat clar și precis.

   Poți extinde capacitatea de stocare inițială a tabletei Lenovo Yoga cu până la 32 GB cu ajutorul suportului pentru carduri microSD.

   Preț: 1.549 lei      Vezi toate detaliile...  

Cel mai ieftin, probabil, ebook reader - doar 229 lei + 25 de cărți electronice gratuit !

Tags: 

   eBook Readerul Trekstor 3.0 oferă experiență digitală completă, fie că dorești să citești eBook-uri, să asculți melodii în format MP3 sau să vezi fotografii alături de cei dragi.

   Cu o formă compactă și o greutate de doar 275 de grame, eBook Readerul 3.0 este foarte confortabil și plăcut de ținut în mână. Spatele dispozitivului este acoperit cu un material cauciucat moale, oferind confort pentru utilizare îndelungată.

Cel mai ieftin, probabil, ebook reader - doar 229 lei + 25 de cărți electronice gratuit !

   Specificații tehnice:

   Tip display: Clear and bright TFT, 16:9 aspect ratio
   Diagonala display: 7 inch
   Mărime: 175 X 126.5 X 13.0
   Culoare: Negru
   Rezoluție: 800 X 480
   Formate suportate:
       eBook: EPUB, PDF (compatibil Adobe® DRM), TXT, FB2;
       Audio: MP3, OGG, WAV, WMA;
       Foto: JPG, BMP, GIF;
   Autonomie baterie: Până la 30 de ore de utilizare
   Memorie: 2 GB, extensibil la 32 GB prin card microSD/microSDHC
   Conectivitate: USB 2.0; Headphones (3.5 mm jack); Micro SD card slot

Cupon 3% reducere în magazinul evoMAG.ro

Tags: 

   Codul cuponului este: VKI0-cPoq-iVox-3%.

   Cupon 3% reducere în magazinul evoMAG.ro

   Condiţii de utilizare:

   - cuponul este valabil până Vineri, 15 Februarie 2013;
   - pot beneficia de discount numai persoanele fizice;
   - beneficiarul discountului trebuie să scrie codul de discount în căsuţa "Încarcă Voucher/Tichet", înainte de validarea comenzii;
   - se vor accepta pentru aplicarea discountului numai comenzile cu modalităţile de plată: cash/ramburs, OP, plata cu cardul prin POS (la sediu), fără plata online cu cardul sau în rate online.
   - codul de reducere nu se cumulează cu produsele semnalate la PROMOŢIE sau cu alte reduceri active pe www.evoMAG.ro;
   - valoarea acestui cupon de discount este unică şi nu se poate cumula cu valoarea altor cupoane de discount oferite de magazinul online www.evoMAG.ro, pentru a obţine o reducere mai mare.

Subscribe to RSS - IT & C